Sop Jagung

Sop Jagung

Bahan:

  • 4 buah jagung muda, iris-iris
  • 2 buah wortel
  • 500 cc kaldu ayam/daging sapi

Bumbu:

  • garam secukupnya
  • merica bubuk secukupnya
  • 1 sdm irisan daun bawang
  • 1 sdm irisan daun seledri
  • 1 sdm bawang goreng

Cara Membuat:

  • Masukkan irisan jagung ke dalam kaldu dan rebus hingga matang.
  • Masukan wortel dan masak hingga matang.  Beri semua bumbu kecuali bawang goreng.  Masak kurang lebih 10 menit.   Angkat.
  • Taburi bawang goreng di atasnya dan siap dihidangkan.

Daftar Resep

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: